شرح برنامه

این برنامه ابتکاری با هدف فراتر رفتن از تمرکز بر قوانین قانونی و بررسی قوانین شرکت در یک چارچوب گسترده بین رشته ای و مقایسهای است.

نمونه کارها از دوره های ارائه شده در این برنامه به شما امکان می دهد دانش عمیق در مورد مسائل حقوقی، اقتصادی، مالی و مقایسهای را دربرگیرد کل دوره عمر یک شرکت داشته باشید.

ساختار برنامه

شما باید 180 اعتبار تحصیلی را تکمیل کنید - 60 رشته در رشته اجباری گرفته شده و 120 رشته باقی مانده در دوره های تدریس گرفته شده اند.

دوره های آموزشی در سمینارها، به رهبری اعضای انجمن علمی دانشکده حقوق و متخصصان قانونی و تجار، آموزش داده خواهد شد. در بعضی از دوره ها، شما باید ارائه سخنرانی های فردی یا گروهی را ارائه دهید. ورود به برخی دوره ها به شما بستگی دارد که شما با مطالعه موضوع مربوطه در سطح کارشناسی. شما همچنین تحت نظارت یکی از اعضای آکادمیک، یک پایان نامه را تحویل خواهید گرفت.

لطفا توجه داشته باشید که با توجه به شرایط غیر قابل پیش بینی یا عدم تقاضا برای دوره های خاص، ممکن است ما نتوانیم تمام دوره هایی را که در سال های تحصیلی اعلام می شود، اجرا کنیم.

نتایج یادگیری

پس از اتمام موفقیت آمیز این برنامه، دانش و درک بین رشته ای پیشرفته ای را از معاملات تجاری، و همچنین مهارت های حقوقی و مالی که به ویژه برای کسب و کارها، شیوه های حرفه ای و سازمان های نظارتی ارزشمند است، به دست خواهید آورد.

شرایط ورود

حداقل بریتانیا 2: 1 درجه، یا معادل بین المللی آن در قانون است.

برنامه های کاربردی از کاندیداهای قوی با مدرک در یک رشته مربوطه که شامل مطالعات قبلی مربوطه نیز خواهد بود و با دستاوردهای بالا در موضوعات حقوق شرکت در سطح تحصیلات و تجربه حرفه ای مرتبط.

ورود به این برنامه رقابتی است. ملاقات حداقل الزامات مورد نظر برای ارائه یک مطالعه تضمین نمی کند.

الزامات زبان انگلیسی

تمام متقاضیان باید یکی از مدارک زیر را به عنوان مدرک توانایی زبان انگلیسی خود داشته باشند:

  • یک مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد که به زبان انگلیسی در اکثر زبان انگليسی به ترتيب توسط ويزا و مهاجرت انگليسی آموزش داده شد

  • آیلتس: مجموع 7.0 (حداقل 6.5 در هر ماژول)
  • TOEFL-iBT: مجموع 100 (حداقل 23 در هر مدول)
  • PTE (A): مجموع 67 (حداقل 61 در هر بخش "مهارت های ارتباطی")
  • CAE و CPE: مجموع 185 (حداقل 176 در هر ماژول)
  • تثلیث ISE: ISE III با عبور از تمام چهار اجزاء

مدارک تحصیلی و ارزیابی به زبان انگلیسی باید در ابتدای برنامه تحصیلی شما بیش از سه سال باشد. آزمون زبان باید در ابتدای برنامه تحصیلی شما بیش از دوسال باشد.

این برنامه برای افرادی است که به دنبال راه اندازی یا توسعه حرفه ای در زمینه حقوق شرکت، کسب و کار یا مالی هستند.

شرح برنامه

این برنامه ابتکاری با هدف فراتر رفتن از تمرکز بر قوانین قانونی و بررسی قوانین شرکت در یک چارچوب گسترده بین رشته ای و مقایسهای است.

نمونه کارها از دوره های ارائه شده در این برنامه به شما امکان می دهد دانش عمیق در مورد مسائل حقوقی، اقتصادی، مالی و مقایسهای را دربرگیرد کل دوره عمر یک شرکت داشته باشید.

ساختار برنامه

شما باید 180 اعتبار تحصیلی را تکمیل کنید - 60 رشته در رشته اجباری گرفته شده و 120 رشته باقی مانده در دوره های تدریس گرفته شده اند.

دوره های آموزشی در سمینارها، به رهبری اعضای انجمن علمی دانشکده حقوق و متخصصان قانونی و تجار، آموزش داده خواهد شد. در بعضی از دوره ها، شما باید ارائه سخنرانی های فردی یا گروهی را ارائه دهید. ورود به برخی دوره ها به شما بستگی دارد که شما با مطالعه موضوع مربوطه در سطح کارشناسی. شما همچنین تحت نظارت یکی از اعضای آکادمیک، یک پایان نامه را تحویل خواهید گرفت.

لطفا توجه داشته باشید که با توجه به شرایط غیر قابل پیش بینی یا عدم تقاضا برای دوره های خاص، ممکن است ما نتوانیم تمام دوره هایی را که در سال های تحصیلی اعلام می شود، اجرا کنیم.

نتایج یادگیری

پس از اتمام موفقیت آمیز این برنامه، دانش و درک بین رشته ای پیشرفته ای را از معاملات تجاری، و همچنین مهارت های حقوقی و مالی که به ویژه برای کسب و کارها، شیوه های حرفه ای و سازمان های نظارتی ارزشمند است، به دست خواهید آورد.

شرایط ورود

حداقل بریتانیا 2: 1 درجه، یا معادل بین المللی آن در قانون است.

برنامه های کاربردی از کاندیداهای قوی با مدرک در یک رشته مربوطه که شامل مطالعات قبلی مربوطه نیز خواهد بود و با دستاوردهای بالا در موضوعات حقوق شرکت در سطح تحصیلات و تجربه حرفه ای مرتبط.

ورود به این برنامه رقابتی است. ملاقات حداقل الزامات مورد نظر برای ارائه یک مطالعه تضمین نمی کند.

الزامات زبان انگلیسی

تمام متقاضیان باید یکی از مدارک زیر را به عنوان مدرک توانایی زبان انگلیسی خود داشته باشند:

  • یک مقطع کارشناسی یا کارشناسی ارشد که به زبان انگلیسی در اکثر زبان انگليسی به ترتيب توسط ويزا و مهاجرت انگليسی آموزش داده شد

  • آیلتس: مجموع 7.0 (حداقل 6.5 در هر ماژول)
  • TOEFL-iBT: مجموع 100 (حداقل 23 در هر مدول)
  • PTE (A): مجموع 67 (حداقل 61 در هر بخش "مهارت های ارتباطی")
  • CAE و CPE: مجموع 185 (حداقل 176 در هر ماژول)
  • تثلیث ISE: ISE III با عبور از تمام چهار اجزاء

مدارک تحصیلی و ارزیابی به زبان انگلیسی باید در ابتدای برنامه تحصیلی شما بیش از سه سال باشد. آزمون زبان باید در ابتدای برنامه تحصیلی شما بیش از دوسال باشد.

فرصت های شغلی

این برنامه برای افرادی است که به دنبال راه اندازی یا توسعه حرفه ای در زمینه حقوق شرکت، کسب و کار یا مالی هستند.

برنامه آموزش در:
  • انگلیسی

مشاهده 16 برنامه دیگر ارائه شده توسط Edinburgh Law School - The University of Edinburgh »

آخرین به روز رسانی نوامبر 2, 2018
این دوره واقع در پردیس
Duration
1 - 2 
پاره وقت
تمام وقت
Price
12,300 GBP
تمام وقت: خانه / اتحادیه اروپا: 12،300 پوند، در خارج از کشور / بین المللی: 21،600 پوند.